HTML

A Ló Túlsó Oldalán

Lovas nép a magyar. Lóra szálláskor mégis megesik, hogy a földön landol. A LÓ TÚLSÓ OLDALÁN.

Friss topikok

Momentum menni Pride

2017.06.26. 23:51 :: fprot

Te Bandi (Fekete-Győr András, ugye nem baj, ha így szólítalak?), hallom, hogy mentek a prájdra. Nem is akárhogy, hanem politikailag, nagy lendülettel, naná, hiszen p=mv. Node ez a videó, amiben ezt bejelentetted, ez nem semmi! Több ez, mint néptanítás, ez egy új kor nyitányának kürtzengése, ez maga a lángoló prófétai szó!
Remélem nem haragszol, ha hozok most neked egy kis hideg vizet, hogy lehiggadj egy picit.
Annyira azért mégsem érdekel, miben nőttél fel (kiságy, bébi-komp). Az a fontos, hogy egyszer már végre felnőjj. Biztos vagyok abban, hogy a legtökéletesebb nevelést kaptad, de, tudod, az én gyerekeim is azt mondták, hogy jó szüleik vagyunk, annak ellenére, hogy az ő véleményük szerint a szerelem NEM független a nemtől. Persze, mondod, mert ezt neveltük beléjük. Akkor majd te az iskolával felül fogod íratni a jövő gyerekeinek fejében a szülők nevelését, azért mert ez nem a 17. hanem a 21. század, és mert Nyugat-Európában így csinálják? Te Bandi, nem hallottál még a kommunista agymosásról? Ja, hogy akkor még nem éltél? Kár, milyen kár. Pedig nagyon tanulságos volt ám. Láttunk ilyet, mint te, épp eleget.
Szerinted nem értjük a 21.századot? De, nagyon is jól értjük. Csak az van, hogy nem szeretnénk, hogy olyan legyen, amilyenné te akarod tenni. Szerinted tényleg az az emberség, a tisztesség és hovatovább a jó keresztényi élet (végsősoron az üdvözülés, hehehe) egyik legfontosabb próbaköve, hogy valaki képes-e magában legyűrni a melegek testi szerelmével kapcsolatos ellenérzéseit?
Szerinted a gyerekek felnevelésének lehetséges módjai közül a papa+mama+gyerekek felállás csak egy a lehetséges változatok közül, és nem az ideális állapot, amire törekedni kellene? Ahogy látom, szerinted nem így van, mert a te véleményed az, hogy a legeslegújabb kor leghatalmasabb vívmánya a családmodellek diverzifikációja.

fgya.jpg
Te, Bandi. Mondd már meg nekem, miért nem férnek bele abba a nagy, szivárványos sokszínűségbe azok is, akik soha nem akarnának kimenni a prájdra? Szerinted hiányzunk mi ott egymásnak? És miért kötelező kedvelnem a homoszexuális életmódot folytatókat? És ha nem kedvelem őket, akkor az törvényszerűen azt jelenti, hogy részvétlen maradnék, ha Magyarországon verés, üldöztetés érné őket?
Ez a bináris gondolkodás nálad nem azért van, mert az Y generációhoz tartozol. Amióta világ a világ, ilyen mesebeli dialektikában mozogtak a dogmatikus ideológusok, mint pl. a szegény=jó, gazdag=rossz.
Ha nem akarod hasonlóan elfuserált forradalmi agitátorként végezni, még most meggondolhatod magad. Szélesítsd az ismeretségi köröd, beszélgess másokkal is, ne csak mindig az elvtársaiddal. (azt azért elárulom, hogy az nem konzervatív, aki prájdra jár, bárki bármit is mondjon neked).
Bónuszként meg itt van egy szintén nagyon tanulságos LGT idézet, ne hidd, hogy nem viselem a szívemen a nevelésed:
"Ami nekem jó, az talán neked nem való..."

Szólj hozzá!

Címkék: LMBT Momentum LGT Pride LMBTQ Y-generáció Fekete-Győr András LMBTQI

A bejegyzés trackback címe:

https://tulliheg.blog.hu/api/trackback/id/tr4612622697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása