HTML

A Ló Túlsó Oldalán

Lovas nép a magyar. Lóra szálláskor mégis megesik, hogy a földön landol. A LÓ TÚLSÓ OLDALÁN.

Friss topikok

Nekifut, dobbant éééés...

2013.02.28. 20:22 :: fprot

Köszöntelek Kedves Olvasó! (reménybeli hozzászóló, esetleg szerkesztőtárs)

Egyes közös (vagy annak mondott) ügyeink képviseletét felvállaló, azokért esetenként harcba is szálló polgártársaink gyakran túllőnek a célon. Bizonyára a lelkesedés fűti túl a kazánt, de egy biztos: szorgosságuk maradandó jót soha nem eredményez.

A média-arc mögött legtöbbször egy fogadatlan prókátort találunk, aki szüntelen fontoskodásával magasabb helyet remél elérni a ranglétrán.

Akadnak azonban rögeszmékkel telt misszionáriusok is, akik a világot fekete-fehérben látják, a jó (saját maguk) és a rossz dialektikus küzdelmének színtereként. Ők az előbbiekkel ellentétben rendelkeznek lelkiismerettel; miután rájönnek, hogy rászedték, kihasználták őket, csendben lelépnek.

Nem árulok zsákbamacskát: ebben a blogban kíméletlenül ütni fogom a felkapaszkodott, pénzügyi és humán-értelmiség prominens képviselőit, akik nyakunkba ülve már eddig is sok bajt okoztak nekünk.

KOMMENT csak MODERÁCIÓt követően jelenhet meg, ha: ÉRDEMI, témába vágó, lényegre törő, személyeskedéstől és TRÁGÁRSÁGTÓL MENTES hozzászólást tartalmaz, akár NAGYOBB TERJEDELEMben is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulliheg.blog.hu/api/trackback/id/tr165109971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása